Acces Consciousness Den Haag

Acces Consciousness Den Haag

Acces Consciousness Den Haag is zeker een aanrader. Het heeft mij bijzonder goed geholpen en daarom wil ik het iedereen laten weten. Tijdens een bezoek aan een trainingsavond ben ik erachter gekomen dat er mogelijkheden zijn om na een burn-out weer in de maatschappij te kunnen functioneren. Hiervoor is wel een zeer lange en stressvolle periode aan vooraf gegaan. 

Mijn werkzaamheden had ik altijd met heel veel plezier uitgevoerd, tot het moment kwam dat er een andere teamleider ons team kwam leiden. Er werden veel dingen veranderd en hiermee de druk flink opgevoerd. Normaal had ik daar nooit problemen mee, maar deze keer knapte er iets bij mij. Het lukte mij niet meer om deze veranderingen toe te passen en dat was te merken aan mijn prestaties.  Acces Consciousness Den Haag

Kom ook naar de Acces Consciousness in Den Haag

Elke dag kwam ik helemaal uitgeput thuis. Dit ging een tijd door, tot ik het niet meer aan kon. De huisarts constateerde een flinke burn-out en dit was de reden dat ik thuis kwam te zitten. Rust was op dat moment het beste medicijn voor mij.

Via Innerlijke kracht ben ik er weer langzaam boven op gekomen. Door speciale sessies heb ik geleerd om mijn angst te overwinnen. Hier heb ik ook geleerd om bepaalde zaken los te laten. Gelukkig weet ik nu wat ik wel of niet kan en daar haal ik mijn krachten uit.