Barf ook glutenvrij mogelijk

barf

Wil je graag het beste voor je huisdier, maar vind je het moeilijk om uit het grote en zeer diverse aanbod de juiste samenstelling van het voer te halen? Vraag vrijblijvend deskundig voedingsadvies aan Animalfoodexpress. Wist je dat je bij deze aanbieder zelf een menu voor jouw huisdier kunt samenstellen? Dat zal je aanspreken, toch? Kies je voor kalkoen, kip, eend, kwartel of konijn? 

Ook glutenvrij is daarbij mogelijk. Heeft jouw huisdier bepaalde (chronische) klachten dan kan aangepast voer de oplossing zijn. Uiteraard ga je naar de dierenarts als jouw huisdier niet oké is. Maar met goed voer zijn veel gezondheidsklachten op te lossen, vraag er ook de dierenarts naar om er gerust op te zijn dat jij jouw huisdier het juiste voer geeft.  

barf

Barf natuurlijk

Je ziet het aan de hond of bepaalde voeding goed is: hij is energiek, zijn huid is in prima conditie en hij eet zijn vlees in één keer op. Barf verkoopt zichzelf, de hond laat je zien dat het oké is. En voor jou een groot gemak, want dit vlees wordt diepgevroren bij je thuisbezorgd. Bij Barf stel jij zelf een menu samen voor je kat of hond. Vind je dat ingewikkeld, bekijk de voorbeeld menu’s op de site. 

Heb je vervolgens vragen, neem contact op en je wordt verder geholpen met deskundig voedingsadvies. Is de hond of kat tevreden over zijn eten, bestel dan voordeelpakketten met korting en/of maak gebruik van andere leuke aanbiedingen. Houd deze in de gaten, want het aanbod aan producten met korting wisselt regelmatig.