Bedrukte bidons voor onze sportdag!

bedrukte bidons

Als trendy dame die graag iedereen wilt helpen heb ik mij nu toch een leuke opdracht gekregen! Als ik het voor mekaar kan krijgen om bedrukte bidons te vinden voor een sportdag, dan mag ik deze gehele sportdag gaan organiseren! Voor ongeveer vijfhonderd mensen mag ik de beslissing gaan nemen wat er die dag gaat gebeuren!  Hoe gaaf is dat!

bedrukte bidons

Niet gewacht

Uiteraard heb ik hier geen gras over laten groeien en ben ik online gaan zoeken. Wat dat betreft kun je het vrij snel vinden, zolang je maar weet waar je zoeken moet! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van bedruktebidonskopen.nl. Eenvoudiger als dit bedrijf kun je het niet vinden.

Verder zoeken of toch niet?

Aangezien dit het eerste bedrijf was welke ik tegen was gekomen, begon ik te twijfelen. Zal ik dan toch nog even verder zoeken of dat ik elders bedrukte bidons kan vinden die wellicht goedkoper zijn? Of zal ik direct gaan bestellen zodat ik de rest van de sportdag kan gaan organiseren? Ik heb er alsnog voor gekozen om direct bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. De sportdag moet over ongeveer vier maanden plaatsvinden. Dan moet ik ook de bidons in het bezit hebben om te kunnen uitdelen op deze dag.

bedrukte bidons

Het is mij dan ook goed gelukt om alles te organiseren voor deze grote dag! Ik zit nu alleen nog wel te denken waar ik alle dozen kan laten tot het zover is dat ik het mag gaan uitdelen.