BitTrader

Bankr

BitTrader is een investeringsrobot die belooft u geld te verdienen door automatisch cryptocurrencies in uw naam te verhandelen. Het idee is dat u achterover kunt leunen en ontspannen terwijl de BitTrader bot al het werk voor u doet, waardoor u winst maakt in het proces.

BitTrader is een cryptocurrency handelsrobot die werd opgericht in 2017. Het bedrijf achter BitTrader is gevestigd in Estland. BitTrader beweert de allereerste volledig geautomatiseerde Bitcoin-handelssoftware te zijn. BitTrader is een webgebaseerde software die u overal ter wereld kunt gebruiken. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

BitTrader is gratis te gebruiken. Er worden geen kosten of commissies in rekening gebracht door BitTrader. De enige manier waarop BitTrader geld verdient, is door een klein percentage van uw winst te nemen.

Bankr

BitTrader is een gemakkelijk te gebruiken software. Zelfs als je geen eerdere ervaring hebt met cryptocurrency trading, zul je BitTrader zonder problemen kunnen gebruiken. De software heeft een gebruiksvriendelijke interface en alle functies zijn duidelijk uiteengezet. U kunt beginnen met het maken van trades met slechts een paar klikken van een knop.

BitTrader biedt ook klantenondersteuning via e-mail en live chat. Als u ooit vragen of problemen hebt, kunt u er zeker van zijn dat het klantenserviceteam van BitTrader er zal zijn om u te helpen.

BitTrader is een betrouwbare en betrouwbare beleggingsrobot. BitTrader is gekenmerkt op talrijke populaire financiële websites zoals CNN, Forbes, Bankr en Bloomberg. BitTrader is ook lid van het CryptoCurrency Certification Consortium (C4).

De BitTrader software is beschikbaar in twee versies: de gratis versie en de premiumversie. De gratis versie bevat alle basisfuncties die u nodig hebt om te beginnen met handelen. De premiumversie bevat extra functies zoals geavanceerde grafiektools en meer.