Dronepiloot inschakelen? Lees verder

Dronepiloot, voor ons evenement heb ik gebruik van deze dienst gemaakt. Omdat ik erg tevreden ben over de resultaten, bracht dit mij op het idee om mijn complimenten als aanrader te delen op dit blog. Want wanneer je eens op de website kijkt van, dronepointnederland.nl dan zal je al snel een goede indruk krijgen. Wij hebben ervoor gekozen om zowel foto’s als een video te laten maken met de drone. De dronepiloot die bij ons kwam was een erg aardige man. Hij heeft dan ook precies vastgelegd waar ik op hoopte. Wat mij al snel een goed vertrouwen gaf is dat deze man al jaren in het vak zit. En dat is dan ook zeker wel te zien aan het adembenemende eindresultaat. Alle gasten zijn dan ook vele malen erg mooi gefotografeerd en hiervan stromen de reacties nog steeds van binnen. Volgend jaar hoop ik dan ook weer op dezelfde dienst te kunnen rekenen en wie weet laat ik dan weer mijn ervaring hier achter. 

Dronepiloot

Dronepiloot werkt ook voor particulieren

De dronepiloot is niet alleen in te zetten voor zakelijke doeleinden. Maar ook voor bijvoorbeeld een feestje. Nu heb ik een familielid al geattendeerd op dit adres die binnenkort gaat trouwen. Nu is het natuurlijk erg leuk om hiervan het speciale moment van vast te leggen. En zo kun je vele redenen bedenken om hiervoor te kiezen. 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt met mijn bericht? Neem dan zelf maar eens een kijkje op de website en dan weet ik zeker dat je al snel een goede indruk zal krijgen. Hier vind je namelijk al een aantal voorbeelden van het werk dat door de fotograaf is uitgevoerd. En zeg nu zelf, dit lukt je niet zomaar zelf toch? Wanneer je kiest voor Dronepoint Nederland, dan kies je voor echte kwaliteit.

Drone