Elektrische bakfiets ideaal voor gezinnen met kinderen

Elektrische bakfiets

Lang niet ieder gezin beschikt over twee auto’s. Daarbij is het gebruik van twee auto’s verre van milieuvriendelijk! Het gebruik van een elektrische bakfiets kan voor deze gezinnen het overwegen waard zijn. Terwijl je partner nog op zijn of haar werk is, breng jij de kinderen met deze bakfiets naar de zwem- of sportvereniging. Een groot voordeel van deze bakfietsen is de geïntegreerde 600 Wh accu. Het voorkomt dat tegenwind een groot obstakel vormt in de herfst- en wintermaanden. Daarbij kunnen de fietsen van handige accessoires voorzien worden. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping voor de bak aan de voorzijde van de fiets.  

Elektrische bakfiets

Een elektrische bakfiets van Hollandse bodem 

Voor de aanschaf van een elektrische bakfiets hoef je niet tot ver over de Nederlandse grens te kijken. Deze fietsen worden namelijk op eigen bodem geproduceerd, mits je voor een model van de Dolly bakfiets kiest. Deze partij werkt met high-end componenten, die je een groot comfort bieden bij het gebruik van de fiets. Denk bijvoorbeeld aan de hydraulische schijfremmen waarvan deze fietsen voorzien zijn en de mogelijkheid om traploos te schakelen. Het fietst veel prettiger dan wat je tot nu toe gewend zal zijn!  

Elektrische bakfiets

Mogelijkheid om de fiets zelf vorm te geven 

Ook leuk aan de elektrische bakfiets van Dolly is de mogelijkheid om deze naar eigen smaak vorm te geven. Je bent niet afhankelijk van de modellen uit de catalogus van een leverancier, maar bepaalt zelf welke kleuren gebruikt worden. Combineer een zwart frame bijvoorbeeld met een blauwe of lichtgroene bak.