Geef een blijvende herinnering aan een bruidspaar

We kunnen niet anders dan je even een goede cadeautip geven. Ben je op zoek naar een origineel en tegelijk superleuk cadeau voor een bruiloft? Dan zou je er goed aan doen om informatie in te winnen over een trouwzuil. Je kan met een trouwzuil (ook wel videozuil of babbelbox) een heel tof extra element toevoegen aan het huwelijk en het feest van het bruidspaar. Een videozuil maakt het namelijk mogelijk om alle gasten op de bruiloft het bruidspaar op een originele manier te laten feliciteren, en zo een blijvende herinneringen te geven in de vorm van een trouw gastenboek.

Bruiloft wordt zo nog specialer

Door het neerzetten van een bruiloftzuil wordt het feest nog leuker. Gedurende het gehele feest kunnen mensen boodschappen opnemen. De videozuilen van iGuestbook kunnen een onbeperkt aantal videoboodschappen aan, die allen maximaal 1 minuut duren. De zuil zal actief blijven en is voor iedereen heel simpel in gebruik te nemen. Door simpel de Start en Stop knop te gebruiken. Na 60 seconden zal de videozuil automatisch stoppen. Heb plezier en veroorzaak onvergetelijke momenten.

 Onvergetelijke momenten vastgelegd

Neem eventueel nog extra verkleedspullen mee, voor als je de gasten nog creatiever wil maken. Alles voor de camera is mogelijk. En door gekke accessoires worden de videoboodschappen nog vrolijker. Maar het gebruik is voor iedereen vrijblijvend en vrijwillig, een digitaal gastenboek is hoe dan ook altijd zeer leuk en uniek.

 Originele cadeautip bruiloft

Via de pagina van http://www.iguestbook.nl/ kan je jouw cadeau voor het bruidspaar regelen. Het is verstandig om vooraf ook met de ceremoniemeester van de bruiloft te overleggen. iGuestbook hanteert een vaste prijs, je weet dus gelijk waar je aan toe bent. Als je een trouwzuil cadeau geeft, dan weet je dat je voor altijd een blijvende herinnering schenkt.