Genieten van een opblaasbare jacuzzi

intex zwembad

Wil je ook genieten van een jacuzzi, maar geen zin om zo’n ding 365 dagen per jaar in de tuin te hebben staan. Dan is een opblaasbare jacuzzi de oplossing die al je wensen laat uitkomen en lekker te kunnen genieten van een jacuzzi in de achtertuin. Binnen de kortste keren opgeblazen en daarna lekker bubbelen in het warme water met je vriend of vriendin. Sommige kunnen wel 7 personen kwijt en is dus ook leuk om met heel het gezin in te vertoeven. De prijzen zijn van ongeveer 100 euro tot wel 1500 euro voor de grotere en luxere versies.

Liever een opzet zwembad

Heb je liever een opzet zwembad om af te koelen in de warme zomermaanden dan heeft intex verschillende type zwembaden die mogelijk een uitkomst kunnen bieden. Van een paar honderd liter water tot duizenden liters water met zwembadpompen en alle accessoires die je mogelijk nodig hebt voor een opzet zwembad. Een jacuzzi voor als je nog lekker buiten wil bubbelen en een opzet zwembad als je wil afkoelen. Mogelijk kies je voor allebei om te profiteren van het beste van twee werelden.

Als voorbeeld de Lazy Spa Maladives

Laten we wat dieper ingaan op de lazy spa maldives hydrojet pro, wat een hele mond vol is. Dit model is de topper van intex met een prijs van ongeveer 1500 euro en kan wel 5-7 mensen kwijt. Het heeft bubbels en jets die je zullen verwennen als je erin zit. Deze opblaasbare jacuzzi is dus het maximale wat je uit een opblaasbare jacuzzi ervaring kan halen. Liever een kleinere en goedkopere optie dan zijn er nog tal van opties met bubbels en verschillende jets. Als wilde ik deze er even tussenuit nemen om te laten zien wat er mogelijk was met een opblaasbare jacuzzi.