Geweldig; kliniek Veldhoven – borstvergrotingen

Ik ben reuze tevreden over kliniek Veldhoven – borstvergrotingen. Ja ik heb een paar maanden geleden een borstvergroting laten doen, iets wat ik al jaren wilde doen, maar nooit het lef had om deze ingreep te ondergaan. Ik ben vroeger zo vaak gepest als meisje, mijn borsten waren bijzonder klein, zo klein dat ik nog geen bh had, en ja, dat is raar voor een meisje die al zestien jaar was. Maar hoe ouder ik werd, mijn borsten bleven maar extreem klein. Natuurlijk had ik vaak over kliniek Veldhoven – borstvergrotingen gelezen, ook op het internet heb ik hun website wel tientallen keren gelezen, maar durfde zelf nooit de stap te wagen. Toen ik hierover aan een goede vriendin vertelde, zei ze dat ze we met me mee wilde gaan voor een eerste consult. Natuurlijk bleef ik mijn angst wel houden, maar de drempel was op dat moment toch een stuk lager, ik had iemand bij me op wie ik terug kon vallen.  borstvergroting-op-spier

Ik sta op de wachtlijst

Na een goed gesprek met de plastische chirurg van kliniek Veldhoven heb ik me op de wachtlijst laten zetten, ik laat mijn borsten vergroten. Moet wel zeggen dat de chirurg me heel veel heeft verteld over de ingreep, en de tijd erna, maar het belangrijkste is toch wel dat ik de ingreep laat doen. Kan er nu al over fantaseren hoe het zal zijn met mooie borsten, ook ben ik al druk bezig met het uitzoeken van mooie kleding, kleding die geweldig staan met mooie borsten. dual-plane-voor