Hier vindt u meer over windschermen

logo-xterior

Het einde van de winter nadert alweer. Daarom leek het ons eens verstandig om te kijken naar nieuwe windschermen voor op het terras. De windschermen moeten ons terras winddicht maken en de klanten een warm gevoel geven. Daarnaast moet ook ons logo erop staan. Dit zijn redelijk veel eisen. Daarom wilde mijn baas mij de opdracht geven, zodat ik genoeg tijd had om te kijken welk bedrijf onze vraag aan kan.

Internetwindschermterras

Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn namelijk veel bedrijven die een scherm kunnen maken. Toch is er maar een bedrijf dat mijn aandacht direct heeft getrokken, namelijk Xterior. Dit is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Zij hebben een goede prijs- en kwaliteitsverhouding en leveren een goed product. Dat is ook te zien aan de voorgaande projecten. Over dit bedrijf is mijn baas overigens ook zeer enthousiast. Daarom wilde hij dat ik contact opnam met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contactparasol-zwart

Het contact met het bedrijf verliep soepel. De medewerker van het bedrijf staat mij netjes te woord en weet duidelijk waar zij het over heeft. Ook vertelde zij aan mij dat Xterior de producten zelf maakt, waardoor wij het product sneller binnen krijgen. Geweldig! Dit scheelt ons enorm veel tijd en geld. Nu weten wij al zeker waar wij het scherm gaan aanschaffen. Overigens raad ik dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie!