Kies voor werk bij een uitzendbureau Den Haag

Ben je op zoek naar een uitzendbureau Den Haag of Rotterdam? Kijk dan ook eens bij uitzendbureau Intro. Je kunt er terecht voor verschillende banen, zowel fulltime als parttime, vakantiewerk, flexwerk of voor een eenmalige klus.

Verschillende activiteiten

Intro werkt niet alleen als uitzendbureau maar kan ook voor andere zaken ingeschakeld worden. Hierbij kan gedacht worden aan werkzaamheden zoals payroll, contracten maken en afsluiten of het trainen van nieuw personeel. Daarnaast stellen ze ook vergaderplekken beschikbaar voor grotere groepen en hebben ze een plek waar je lekker kunt flexwerken. Op die manier kun je samen met andere mensen op een werkplek zitten zodat je ook met hen contact hebt en niet de hele dag in je eentje thuis zit te werken.

Snel online aanmelden

Als je interesse hebt om voor Intro te komen werken kun je je eenvoudig aanmelden via hun website. Dit kun je doen als je zelf op zoek bent naar werk maar dus ook als je bijvoorbeeld een locatie zoekt om te kunnen vergaderen of een flexwerkplek wilt hebben voor een bepaalde dag. Nadat je online aangemeld bent nemen zij telefonisch contact met je op. Na het uitwisselen van informatie mag je op gesprek komen of kan er via internet een gesprek aangegaan worden zodat jij gewoon thuis kunt blijven. Als dit goed verloopt gaan ze voor je op zoek naar een leuke en passende baan en als ze deze vinden wordt alles verder voor je geregeld.