Liposuctie ook in Nederland populairder

Hoewel liposuctie in Nederland nog niet zo populair is als in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, is het toch een gewilde ingreep en zijn er ook in Nederland veel experts te vinden op dit gebied. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw is er op dit gebied steeds meer specialisatie gekomen. Ook in de plaats Veldhoven in de provincie Noord-Brabant is een kliniek gevestigd die liposuctie aanbiedt: Kliniek Veldhoven. Heb je een Body Mass Index van onder de 30 en altijd al een strakkere lichaamscontour gewild? Liposuctie kan binnen een paar uur zo pijnloos mogelijk worden uitgevoerd.

Intakegesprek

Er wordt als volgt te werk gegaan: als eerste krijg je een intakegesprek waarin je voldoende gelegenheid krijgt om je wensen te bespreken en informatie krijgt over het te verwachten resultaat en de eventuele consequenties. Als je daarmee akkoord gaat krijg je een behandeling onder plaatselijke of indien gewenst gehele verdoving. Daarna is het nodig om minstens zes weken een drukverband te dragen, zodat de huid kan herstellen. Het definitieve resultaat zal later te beoordelen zijn, binnen een half jaar tot een jaar.

Onderscheidingsvermogen

Kliniek Veldhoven onderscheidt zich van de andere klinieken wat de liposuctie betreft door de redelijke prijs, die aan de lage kant van het gemiddelde ligt, terwijl de kliniek wel de garantie biedt van verschillende beroepsverenigingen waar deze bij aangesloten is en de chirurgen zich hebben gespecialiseerd in hun vakgebied. Daarnaast onderscheidt deze kliniek zich ook door het inlevingsvermogen in de klant en de klantvriendelijke aanpak. Al met al is deze kliniek dus het overwegen waard voor liposuctie.