Nubikk dames: wandel de hele wereld rond

Wij vrouwen lopen wat af. Als je er goed over nadenkt dan zijn het heel wat kilometers die we per dag afleggen. Alleen al in huis kom je af en toe flink in beweging. Je loopt naar de huilende baby en naar het spelende kind. De wasmachine bezoek je soms meerdere keren per dag. Naar de schuur om het kinderfietsje te halen. En ga zo maar door. Dan heb ik het nog niet eens over de afstanden die je buiten aflegt naar school, de supermarkt, vriendinnen en de kapper. Ik zelf werk in de zorg in een locatie met lange gangen. Een collega van mij had eens een stappenteller omgedaan en we ontdekten dat we per dag maar liefst acht kilometer lopen op het werk. En dat vier dagen per week. Nou, die sportschool heb ik maar gelijk opgezegd. Hoe dan ook: we lopen veel. En ik doe dat het liefst op hele leuke, lekker zittende schoenen. Zoals bijvoorbeeld het Nubikk dames merk.

Nubikk dames: geweldige sneakers

Nubikk dames is een vrij nieuw merk dat snel naam heeft gemaakt in ons land en de omringende landen. Nubikk werd op 15 maart 2012 opgericht en ze wonnen in 2014 al de Zilveren Schoen voor het snelst opkomende   nieuwe merk. Het merk is gevestigd in Nederland, in Waalwijk om precies te zijn. Het merk is inmiddels erg populair. De schoenen staan voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk damesschoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. En het allerbelangrijkste: ze zitten gewoon heel erg lekker. En dat is met al die kilometers die ik maak per dag wel echt een vereiste. Hoe vaak ik in het verleden wel niet een miskoop heb gedaan met schoenen! Maar de Nubikk sneakers zitten als gegoten en het is soms alsof ze al jaren aan mijn voeten zitten.

Elegant de wereld rond

En ja, schoenen moeten ook gewoon leuk zijn. Daar ben je vrouw voor, hè? Hoewel comfort mijn eerste eis is, volgt het uiterlijk op de voet. Dus schoenen  die beiden combineren zijn voor mij onweerstaanbaar. Nubikk laat mijn voeten stralen met hun leuke en hippe designs. Ik vertelde al dat we vele kilometers per dag lopen met z’n allen. Het schijnt dat een mens in zijn leven meerdere keren de wereld rondloopt qua afstand. Kun je je dat voorstellen? Nou, dat kun je dan maar beter doen op leuke, lekker zittende schoenen!