Ontwerp je eigen folie voor de ramen

Heb je een idee om je eigen raamfolie te ontwerpen dan kan dit eenvoudig in onze online ontwerper. Je ontwerpt de folie precies zoals je het wilt hebben, of wat bij de huisstijl past van het bedrijf. Maar ook voor thuis kun je allerlei elementen toevoegen aan je ontwerp. Gesneden raamfolie betekent dat de elementen uit de folie gesneden zijn, dit kan een huisnummer zijn maar ook een achternaam van een persoon of een bedrijfsnaam. Strepen en borders zijn ook te snijden uit de folie.

Raamfolie

Prints op wit vinyl

Raamstickers op wit vinyl zijn vol gekleurde stickers op wit vinyl. Deze stickers zijn zonwerend en daglicht komt er bijna niet doorheen.  De stickers worden aan de buitenkant van het raam aangebracht, op deze manier kun je niet meer vanaf buiten naar binnen kijken. Het is goed mogelijk om gedeeltelijk of geheel het raam te bekleden met prints op wit vinyl.  Met de ontwerper is het zeer eenvoudig om foto’s, plaatjes of andere elementen toe te voegen aan je eigen ontwerp. Op deze manier heb je een unieke print op wit vinyl.

Raamfolie

Bedrukte raamfolie is beschikbaar in vele ontwerpen, op de voordeur waarbij je een tekst op de folie kunt laten zetten. Maar ook voor bedrijven met achtergronden, om het kantoor een beetje op te vrolijken is ook een mogelijkheid. Eigen afbeeldingen, plaatjes, foto’s het is allemaal aan te brengen op de folie. Kenmerkend is de eenvoudige wijze van aanbrengen, geen strepen of bubbels maar een schitterend resultaat.