Op zoek naar een goede paragnost in Den Haag

paragnost in Den Haag

Gisteren heb ik mijn eerste afspraak bij de paragnost in Den Haag gehad en ik ben hier zeer over te spreken. Al een tijd heb ik steeds dezelfde droom en omdat deze alles behalve prettig is, wilde ik graag weten wat hier de bedoeling van was. Ook had ik bepaalde vragen over een goede vriend die een jaar geleden is overleden. Omdat ik eigenlijk niet precies wist wat hier de bedoeling van was, heb ik mij ingeschreven om een sessie bij te wonen. Benieuwd naar de dingen die ik ga horen, maar ook wel een beetje huiverig voor de antwoorden op mijn vragen ben ik hierheen gegaan.  paragnost in Den Haag

Een zeer interessante sessie, bij de paragnost in Den Haag

Mijn eerste sessie heb ik inmiddels gehad en inderdaad heb ik veel antwoorden op mijn vragen gekregen. Doordat Evelien Foks paragnost & spiritueel medium, ook informatie via de goddelijke wereld krijgt, is contact leggen met een overledenen ook mogelijk. Dit heeft mij bijzonder goed geholpen met het verwerken van het verlies van een goede vriend. Eindelijk heb ik op veel vragen antwoord gekregen en hierdoor is mijn nare droom ook verdwenen. Wat ben ik blij dat ik deze stap naar de paragnost in Den Haag heb genomen.