Peuterey, een merk voor iedereen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar Italiaans kledingmerk? Kies er dan voor om een kledingstuk van het merk Peuterey aan te schaffen! Dit merk bestaat al jarenlang en krijgt erg goede beoordelingen van klanten op basis van de hoge kwaliteit dat het merk bied en daarnaast ook de lange levensduur. Elke jas van het merk Peuterey heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Zo hebben de jassen verschillende soorten vullingen en pasvormen. Ben je op zoek naar een jas met een lichte vulling? Kies dan bijvoorbeeld voor het PEU 3494 model dat gemaakt is van dons en veren en lekker licht is.

Betaalmogelijkheden

Als je een nieuwe Peuterey jas wilt aanschaffen bij Hans Voormtan, dan heb je daar verschillende mogelijkheden voor. Als je op dit moment niet het geld hebt om de jas in een keer aan te schaffen, kun je ervoor kiezen de jas in 3 termijnen te betalen. Je betaalt dan nu het eerste deel (1/3) en vervolgens betaal je een derde na 30 dagen en dan na 30 dagen daarna betaal je het derde deel. Wil je liever een jas aanschaffen met een creditcard dan kan natuurlijk ook. Zo kun je ook kiezen voor een betaling met iDeal of een betaling met Klarna waarbij je tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid hebt om te betalen.

Maat advies

Voor jouw nieuwe Peuterey jas die je aanschaft is het belangrijk dat deze een goede fit heeft. Daarom staat er bij elke jas een maatadvies en een maattabel waardoor jij direct kunt aflezen welke maat het beste is voor jou. Kies je bijvoorbeeld voor een model dat een strakke fit heeft, kies dan voor een slim fit jas. Bij het maat advies kun je direct zien hoe de jas valt voor de fit die jij uitkiest. Wil jij bijvoorbeeld een slim fit jas hebben die toch niet te strak zit, kies dan voor een model dat van polyamide is gemaakt.