Schoonheidsspecialiste in Arnhem

bindweefsel massage

Een dagje ouder worden is geen probleem. Maar wat ik wel erg vind is dat mijn huid er ook zo oud uit gaat zien. Niet voor niets ben ik nu onder behandeling bij een schoonheidsspecialiste in Arnhem. Hier heb ik, nadat ik meerder producten had uitgeprobeerd, terecht gekomen. Dagelijks kreeg ik te horen dat ik wel 50 leek, terwijl ik de 40 nog moest passeren. Ook wanneer ik in de spiegel keek, zag ik een oude vrouw staan. Hier moest echt verandering in komen, wilde ik mezelf weer beter voelen.

Online heb ik een afspraak gemaakt bij Rein. Hier kreeg ik te horen dat veel factoren invloed kunnen hebben op de huid. Factoren zoals UV licht, leefstijl en toxines. Met dit laatste worden alle giftige stoffen bedoeld.

Anti aging behandeling

Bindweefselmassage bij de schoonheidsspecialiste in Arnhem

Nadat ik voor de eerste keer naar deze salon was gegaan, werd er gekeken hoe er het beste behandeld kon worden. Een oudere huid is niet te stoppen, maar het verouderingsverschijnsel is wel te vertragen. Met de hulp van de schoonheidsspecialist ben ik met Medik8 producten aan de slag gegaan. Deze producten heb ik nu ook thuis, maar een gezichtsbehandeling op zijn tijd sla ik zeker niet af.

Er zijn verschillende behandelingen te bespreken. Deze duren ongeveer 60 of 90 minuten. Omdat ieder mens verschillend is, wordt er vooraf goed bekeken welke behandelingen aan te raden zijn. Zo heb ik laatst een bindweefselmassage gehad. Hiermee wordt de huid gemasseerd, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. Een geweldige massage en mijn huid ziet er steviger en stralender uit. Afhankelijk wat jouw wensen zijn, is hier wel een behandeling voor. Neem snel contact op met deze salon en maak een afspraak.

Medik8