Schoonmaken elst laten uitvoeren door schoonmaakbedrijf Dubru

schoonmaken elst

Schoonmaken Elst zijn er schoonmaakbedrijven in Elst?

Ja die zijn er wel degelijk, onlangs ben ik in aanraking gekomen met een schoonmaak bedrijf in Elst. Het schoonmaak bedrijf is schoonmaken Elst Dubru.  Onze bedrijfspand is volledig klaar gestoomd door Dubru voor de komende drukke periodes.

Dubru is een Erkend schoonmaakbedrijf, in het portfolio bevinden er ruim 250 klanten in hun bestand waarvan ze een aantal klanten hebben die al meer dan 15 jaar vaste klanten zijn. Dubru is een vakkundig bedrijf die gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoren, scholen, gebouwen en traplokalen.   Hieronder volgen de subcategorieën die schoonmaakbedrijf Dubru uitvoerd:

  • Glasbewassing
  • Onderhoud van vloeren
  • Reiniging van dakgoot
  • Gevelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Levering van sanitaire middelenschoonmaken elst

 

Werkomgeving/Hygiëne

Dubru heeft een uitermate vakkundig team in dienst die geen enkel schoonmaakwerkzaamheid uit de weg gaat. De werknemers zijn goed gekwalificeerd en laten geen klus onafgemaakt achter. De werkzaamheden eindigen wanneer de laatste taken tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Het is dan ook een zeer bekwaamde en betrouwbaar bedrijf als het aankomt op schoonmaken Elst.

goede service

 

Milieubewust en klaar voor ontwikkelingen.

Dubru speelt in op nieuwe ontwikkelingen de branche van het schoonmaken. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van milieubewuste middelen en veilige materialen. Zo staan ze garant dat de betreffende werkzaamheden op de juiste wijze uitgevoerd kunnen worden.

overige

Informatie

Op de website http://www.dubru.nl/contact.html vind u meer nodige informatie. Ook is het mogelijk contact op te nemen met Maik Dulos de leidinggevende van Dubru. Het motto van Dubru is ”schoonmaken is een + slechte hygiëne – ” tevens staat het motto voor het plan van aanpak waar ze zich aan zullen voldoen, elke schoonmaakwerkzaamheid word uitgevoerd tot dat de schoonmaak ophoud ook wel wanneer hen zich aan de aspecten van een juiste hygiënische basis voldaan is.