Telefoon grote toetsen

Ik wilde voor mijn moeder een telefoon met grote toetsen kopen. Mijn moeder heeft al geruime tijd moeite met het indrukken van kleine knopjes. Haar vingers staan namelijk helemaal krom van de reuma en daardoor kon ze haar geliefde schoonzus zelf niet meer bellen. Ik wilde dit heel graag voor haar oplossen door een telefoon aan te schaffen met extra grote knoppen. Daarnaast was het ook niet verkeerd om te kijken naar een telefoon waar je het geluid ook wat harder van kon zetten. Soms ging de telefoon en dan hoorde ze dat niet goed. Gelukkig wist mijn zus een firma waar je terecht kon voor dit soort speciale telefoons. Mijn zus zocht op haar laptop de website https://www.worldwidevision.nl. en we hebben daarna een beetje rondgekeken en de informatie gelezen. Een heel uitgebreid assortiment aan dit soort toestellen en mobiele telefoons voor senioren.

Mijn moeder kan weer bellen met haar geliefde schoonzus

Omdat ik toch nog wat extra informatie wilde hebben over de prijs en de mogelijkheden stuurde ik nog even een mailtje. Deze werd keurig en snel beantwoord Het bestellen was een fluitje van een cent en met gratis verzending. Wat was het fijn dat we het bestelde telefoontoestel de volgende dag al in huis hadden. Echt een super snelle service. Nu kan mijn moeder weer zelfstandig bellen met haar geliefde schoonzus. Helemaal geweldig en ze is weer wat blijer en vrolijker. Binnenkort gaan we nog eens bij deze firma kijken wat ze allemaal nog meer in hun assortiment aanbieden.