Warmbat zorgt voor warme voeten!

warmbat

Warm houdenwarmbat

Ondanks dat het mooie weer er weer aan zit te komen heb ik toch een nieuw paar van Warmbat aangeschaft. Ik heb namelijk onwijs snel last van koude tenen. Soms zelfs zo erg dat het pijn gaat doen en dat is natuurlijk niet prettig. Om dit te voorkomen draag ik vaak sloffen of dikke sokken. Nu glijd je daar snel mee uit, maar met deze niet! Er zit namelijk anti-slip onder waardoor het een stuk veiliger is. De zomer in Nederland is vaak niet zo warm, zeker niet in de avonden. Daardoor heb ik het ook dan echt nodig. Gelukkig hebben zij heel veel mooie dingen in hun collectie, dus ik zie altijd wel iets wat ik mooi vind.

Gratis

Mijn bestelling van Warmbat heb ik gedaan bij Van Bommel. Deze webshop heeft namelijk het grootste assortiment en mijn maat is altijd op voorraad. Daarnaast is het erg fijn dat de levering snel en gratis is. Ik vind het namelijk soms echt belachelijk dat je 6 euro moet betalen terwijl je dan voor een flink bedrag iets hebt gekocht. Gelukkig is dat hier niet het geval en daarom ben ik echt fan van deze site. Mocht jij ook naar nieuw schoeisel op zoek zijn, kijk hier dan eens!