Wilt u zichzelf linnen beddengoed cadeau geven?

Ik ben gek op mooi beddengoed, maar het dient natuurlijk niet alleen maar mooi te zijn, het moet ook een lekkere stof zijn. Ik ben een paar jaar geleden in aanraking gekomen met de site casacomodo.nl, een site die linnen beddengoed verkoopt. En linnen beddengoed is heerlijk om onder te slapen kan ik u vertellen en het staat ook nog eens super mooi op uw bed! Het ziet er gewoon luxe en stoer uit, het is een natuurproduct, het is hypoallergeen, het absorbeert veel vocht, het voelt koel aan in de zomer en warm in de winter. Hoe vaker het gewassen is, hoe zachter het aanvoelt, u hoeft het niet te strijken, het is sterker dan katoen en scheurt dan ook niet zomaar en, ook heel belangrijk: het is duurzaam om linnen beddengoed te produceren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dit beddengoed, in spreien en in linnen gordijnen zelfs. Ze werken duurzaam en ook plastic vrij, ze geven informatie over hoe u het beddengoed dient te wassen, en de voor en nadelen van linnen ten opzichte van katoenen beddengoed staan ook op de site vermeld. Voor inspiratie voor uw slaapkamer kunt u ook op de site terecht, tientallen foto’s van hun linnengoed staan op de site vermeld zodat u een idee krijgt van hoe u uw bed kunt gaan opmaken. Op de site hebben ze een webshop waar ze het beddengoed verkopen, maar ook de gordijnen uiteraard, en ook tafelkleden, plaids, sierkussens en schorten. Daarnaast verkopen ze botanische balsems en thee, care products en eye pillows en wheat bags. Meer hierover kunt u op de site teruglezen natuurlijk. Alles over levertijden en verzendkosten, retourneren, garantie en klachten staat vermeld. U kunt ze bellen en mailen tijdens werkdagen en u kunt ook op afspraak bij ze terecht in Oisterwijk. U heeft 14 dagen retourrecht en krijgt uw geld terug als het product niet naar wens zou zijn. Lees een keer het leuke blog door voor meer tips en info over dit linnen beddengoed en alle andere producten die ze via deze site verkopen. Het ziet er allemaal prachtig uit namelijk!

Wilt u ook linnen beddengoed gaan aanschaffen?

Neem dan eens een kijkje via deze site, ze hebben echt prachtig linnengoed dat ze aanbieden en de uitleg over alles wat ze verkopen is geweldig om te zien! Voor mij was het de eerste keer dat ik deze stof heb aangeschaft en ik kan u vertellen dat ik er zeker geen spijt van heb. Ik slaap heerlijk onder het linnen en het is zo zacht en fijn. En het is ook heerlijk dat ik het niet hoef te strijken!

Interesse in de producten van dit bedrijf?

Ga dan een keer naar hun site toe, want:

  • Ze verkopen prachtig beddengoed en andere producten van linnen gemaakt
  • Ze verkopen ook balsems en thee
  • Ze hebben een leuk en interessant blog

Dus wat wilt u nog meer op dit gebied, het is dan wel wat duurder dan ander beddengoed maar dan heeft u ook echt wat duurzaams!