Woning verhuren in Eindhoven? Ik heb de gouden tip!

Woning verhuren Eindhoven

Wil jij ook jouw Woning verhuren Eindhoven? Dat kan heel erg gemakkelijk, namelijk via Stoit. Het begon allemaal toen ik en mijn vriend wilden gaan samenwonen. Wij wonen nu allebei in een koophuis, maar willen graag samen een huis gaan kopen. Inmiddels hebben we er al meerde bezichtigingen op zitten en we weten ook al redelijk goed wat we willen. Helaas wil het maar niet echt lukken om mensen bij ons te komen laten kijken. Er zijn er wel een aantal geweest, maar die vonden toch altijd weer een reden om het niet te doen. Onze eerste keus is en blijft samen iets nieuws betrekken, maar dat zit er voor nu helaas gewoon niet in. Daarom gaan wij nu onze tweede keus proberen en dat is dat ik intrek bij mijn vriend. Het is zo dat het gewoonweg een stuk duurder is om twee hypotheken te onderhouden, daarom wil ik graag dat iemand mijn huis komt bewonen. Dit zal dan zijn totdat het huis van de markt gaat, hopelijk is dat natuurlijk al heel erg snel, maar je weet het nooit. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Van tevoren wist ik niet goed wat de mogelijkheden waren rondom het verhuren van mijn woning in Woning verhuren EindhovenEindhoven. Er zitten natuurlijk bepaalde regels aan vast en daar heb ik gewoon geen verstand van. Daarom ben ik gaan zoeken naar een organisatie dat mij daarmee zou kunnen helpen. Gelukkig vond ik deze al snel en kwam ik met ze in contact. Op de site staat een telefoonnummer en daar wordt je erg snel geholpen. Ik houd er echt van als bedrijven je zo snel en goed willen helpen. Ik heb dan ook direct een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. In dit gesprek hebben ze me van alles verteld over wat er kan en wat niet. Ook is er direct een vervolgafspraak gemaakt voor een waardebepaling. Het is van belang dat ik niet teveel huur vraag, maar ook zeker niet te weinig. Uiteindelijk vraag ik nu evenveel als er uit de bepaling gekomen is en dat is net iets meer dan ik zelf betaalde toen ik er woonde. Er woont een alleenstaande moeder die net gescheiden is en ik vertrouw haar volledig met al mijn meubels nog in de woning. Ik het goed contact met haar en ze snapt dat ze iets anders zal moeten zoeken op het moment dat het verkocht wordt.

Nazorg

Woning verhuren EindhovenOok toen mijn woning eenmaal verkocht was, waar ik natuurlijk onwijs blij om ben, heeft Stoit me goed geholpen. Ze hebben voor de vrouw die er woonde een nieuw plekje gezocht en die woont nu weer fijn ergens anders. Ik woon inmiddels samen met mijn vriend in ons nieuwe stulpje en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik ben iedereen die geholpen heeft dan ook enorm dankbaar en ik zou iedereen die in dezelfde situatie zit aanraden om ook eens naar de mogelijkheden te informeren of een adviesgesprek aanvragen ! Je zult er zeker geen spijt van krijgen en na een adviesgesprek is ook nog niets definitief natuurlijk.