Afvallen in Den Bosch bij Trainstation 073

Funstation

Al zo lang ben ik bezig met afvallen in Den Bosch en steeds lukt het niet. Mijn probleem is dat ik sporten echt niet leuk vind. Ik haal er gewoon geen lol uit en dat zorgt er voor dat ik vol goede moed begin maar vervolgens toch weer afhaak. Ik raak mijn motivatie kwijt, het resultaat blijft uit en het laat vooral een nare bijsmaak en een gevoel van falen achter.

Afvallen in Den Bosch

Afvallen in Den Bosch door een lifestyle verandering

Sinds een tijdje heb ik echter het roer helemaal omgegooid. Ik heb een sportschool gevonden met een uniek concept waar fun en beleving centraal staat. En echt, ik heb weer plezier in het sporten. En dat niet alleen, er is ook goede begeleiding. Niet alleen voor mijn training maar ook op het gebied van voeding. Ik sport namelijk bij Trainstation 073 en zij hebben een samenwerking met sport diëtist FoodAffect. En samen zorgen we voor een gezonde levensstijl. Het gaat om meer dan alleen minder eten en meer bewegen maar echt om een verandering in lifestyle. Dat is natuurlijk niet zomaar iets dus gelukkig heb ik hier goede begeleiding bij. Goed advies en bovendien houden ze me gemotiveerd. Ook als het even wat minder gaat zorgen zij dat ik mijn motivatie vasthoudt.

Trainstation 073

Met plezier trainen in het fun station

Het sporten zelf vind ik ontzettend leuk. Ik train bij de verschillende trainingsstations maar mijn favoriet is het fun station. Hier kun je allerlei soorten sport en spel elementen doen in je trainen. Van balsporten tot een calisthenicsrek, je kunt hier echt veelzijdig trainen. Ik train zelf onder begeleiding van een personal trainer en heeft altijd weer een leuke en uitdagend trainingsschema voor me. En met zijn aanmoediging kan ik het goed volhouden en sluit ik elke keer moe maar voldaan de training af.