Bedrijf gevonden voor het huren van statafels

logo

takenlijstVan mijn werkgever had ik de taak gekregen om een evenement te organiseren waarbij verschillende professionals uit ons vakgebied een presentatie konden houden voor het personeel. Al eens vaker heb ik dit soort dingen mogen regelen en dat gaat mij heel erg goed af. Deze keer moest er weer een hele lijst afgewerkt worden en “huren statafels” was nu aan de beurt.

Goed bedrijf gevonden

Het bedrijf waar wij normaal mee samenwerken heeft de vorige keer heel erg slecht werk geleverd. Wij zijn deze keer daarom op zoek gegaan naar een bedrijf dat op tijd en voldoende statafels kon leveren.

brochureVia het internet ben ik op zoek gegaan naar “huren statafels” en een van de eerste website waar ik daardoor op terecht kwam was Huurland.nl. Op de website van het bedrijf kon ik heel veel informatie vinden over de werkwijze en voorbeelden en het beviel mij wel heel erg goed.

Voor meer informatie heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Er is daarna nog wat mailverkeer geweest en ik heb een aantal statafels gehuurd. Het bedrijf kon gelukkig nog een aantal andere dingen leveren die op het lijstje stonden en daarom kon er een mooie prijs gemaakt worden.

Op de dag van het evenement werd alles netjes op tijd geleverd. De mensen van het bedrijf hebben alles opgezet en zij waren al snel klaar met het opzetten van alle spullen. Alles verliep volgens de planning en het evenement was geslaagd.

In de toekomst gaat het bedrijf Huurland zeker vaker ingezet worden voor dit soort evenementen!