Snacks op wieltjes

Zin in een lekker hapje bij het feestje dat je binnenkort gaat geven? Dan is de keuze om een mobiele snackwagen bij snackmobiel.nl te bestellen geen gek idee. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen en de wagen brengt mee wat jij wilt hebben. Je kunt kiezen voor een portie frietjes persoon maar het is ook mogelijk om een menu te bestellen waarbij iedereen onbeperkt eten kan halen. Je kunt een eenvoudig menu ook verder uitbreiden met meer snacks of bijvoorbeeld een voor- en nagerecht. Je betaalt per persoon voor het menu dat je bestelt en er wordt van tevoren vastgelegd hoeveel het kost. Dan kom je na afloopt van het feestje ook nooit voor onverwachte kosten te staan.

Overal in Nederland en België

Snackmobiel is te boeken voor iedere locatie in Nederland en België. Is het verder dan 20 kilometer van Eindhoven? Dan wordt er ook een kleine vergoeding voor de reiskosten gerekend.

Voor alle feesten en partijen kijk je op snackmobiel.nl

De snackwagens zijn van alle gemakken voorzien en het personeel werkt onder de strengste voorwaarden wat hygiëne betreft. Een dergelijke wagen kan op veel locaties gebruikt worden want door de mobiliteit kan de wagen praktisch overal staan. Dit kan variëren van een feestje bij jou in de straat tot een personeelsfeest op bijvoorbeeld de parkeerplaats van je eigen bedrijf. De mogelijkheden zijn talloos. Je kunt zelf kijken wanneer de diverse snackwagens beschikbaar zijn en deze ook direct boeken via de site. Niet alles duidelijk? Neem dan contact op met Snackmobiel.