BHV Almere

Oefening baart kunst! Dat geldt zeker voor het goed uitvoeren van eerste hulp bij levensbedreigende situaties. Stuur daarom uw werknemers naar ons G4S trainingscentrum BHV Almere voor het behalen van hun BHV certificaat. Wij geloven erin dat oefenen de enige manier is om handelingen eigen te maken. Naast een klein stukje theorie zullen uw werknemers veelal praktijkopdrachten krijgen om zo het geleerde toe te kunnen passen en te oefenen. Wij werken met lotusslachtoffers om de situatie zo realistisch mogelijk te kunnen ensceneren.

Levensreddende handelingen

Alle bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om één of meerdere gecertificeerde BHV-ers in dienst te hebben. Een ongeluk is immers zo gebeurd, denk bijvoorbeeld aan een val van de trap van een werknemer of een klant die onwel wordt. Dan is het ontzettend fijn als gekwalificeerde werknemers weten wat ze moeten doen. G4S biedt trainingen aan voor werknemers zonder ervaring en voor reeds gekwalificeerd personeel. Een basistraining voor de mensen zonder ervaring bestaat vooral uit praktijk en een klein stukje theorie. De cursisten leren levensreddende handelingen zoals verbinden, reanimeren en het blussen van kleine branden.

Een zeker gevoel

Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan het alarmeren en communiceren tijdens ongelukken en andere gevaarlijke situaties. Dankzij de levensechte gecreëerde situaties kunnen uw werknemers goed oefenen en gaan zij na het behalen van hun certificaat met een zeker gevoel het bedrijfsleven weer in. Wanneer uw werknemers hun certificaat hebben behaald moet dit ieder jaar verlengd worden. Dat kan door een dagdeel onze herhalingstraining te volgen. Op onze website vindt u meer informatie over de trainingen die wij aanbieden!