Bloemen bestellen moet jij ook eens doen

Bloemen bestellen

Bloemen bestellenBloemen bestellen voor mijn jarigen is iets wat ik regelmatig doe. Ik heb altijd in het zuiden gewoond, maar ben naar mijn studie naar Groningen verhuisd. Dat is natuurlijk een flink eind weg, dus op en neer rijden voor verjaardagen is niet altijd een optie. Ik heb nog heel erg veel vriendinnen en familie die ver weg wonen, dus naar hen stuur ik dan graag iets op wanneer zij een jaartje ouder worden. Op dit idee ben ik gekomen nadat ik het zelf eens ontving. Dit was toen ik mijn rijbewijs haalde en van mijn oma een mooi boeket ontving. Vanaf dat moment is het mij eigenlijk altijd bijgebleven. Pas het afgelopen jaar heb ik het daadwerkelijk voor het eerst gedaan, want daarvoor woonde ik dus nog gewoon dichtbij. Degene waarvoor ik dit deed was mijn moeder. Zij werd op een doordeweekse dag 50 jaar oud. Dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan, want het is natuurlijk wel een bijzondere leeftijd.

Ga jij ook bloemen bestellen?

Bloemen bestellen

Het bloemen bestellen ging me heel erg makkelijk af. Nu ben ik sowieso erg thuis in de wereld van websites, maar deze zit ook nog eens heel erg goed in elkaar. Er zijn heel veel verschillende soorten waaruit jij kunt kiezen met elk ook nog 3 formaten. Hoe groter, hoe duurder natuurlijk. Zelf ben ik gegaan voor een middenmaat met rozen en ook nog een vaas erbij. Daarnaast kon ik er ook voor kiezen om er een persoonlijk kaartje bij te doen, dus daar heb ik nog een lieve boodschap op geschreven. De dag van de levering werd ik door mijn moeder gebeld dat ze het ongelofelijk lief vond. Ik was blij om dat te horen en daardoor wist ik ook dat dit een hele goede manier is van iemand verrassen. Echt een aanrader dus!