De Bloementuin, de Fleurop in Haarlem

Zodra je Fleurop Haarlem leest, dan kan je ervan uitgaan dat alle bloemen die zij hier verkopen van goede kwaliteit zijn. Over het algemeen staan de boeketten die ik hier heb gekocht veel en veel langer dan een week. Hieraan kan je zien dat deze zeer vers waren voordat zij bij mij op de vaas belanden. Mocht het op de één of andere manier zo zijn dat de rozen of een ander soort niet zo lang mooi staan, dan bestaat de mogelijkheid om terug te gaan naar de winkel voor een ander boeket. Dit noemen zij vaasgarantie. 

Enorme keuze

Meestal haal ik één keer per maand een mooi boeket bij de winkel die is aangesloten bij de Fleurop in Haarlem. Zonder een bloemetje in huis vind ik het altijd zo kaal. De geur maakt mij al vrolijk en lijkt het net alsof ik de lente in mijn huis heb. 

Wil jij ook een lekker geurend boeket in je woonkamer hebben, kijk dan eens op de site van deze winkel. Het voordeel is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft te gaan. Het leuke is dat je een mooie vaas met leuke Hyacinten kan bestellen, leuk voor de aankomende Paasdagen.