De beste rijschool in Wijchen

logo-rijschool-wesseldijk

Wijchen is de mooiste plek van Nederland. Hier ben ik geboren en getogen. Er is dan ook geen betere plek dan hier. In deze plaats voel ik me namelijk echt thuis. Zelf ben ik bijna achttien, en word het al tijd voor een rijbewijs. Het rijbewijs wil ik dan ook hier halen, of in de buurt. Eerst wilde ik aan mijn ouders vragen waar zij vroeger hebben afgereden. Daarna wilde ik nog kijken op internet. Hier wil ik de rijscholen op een rijtje zetten, zodat ik de verschillen goed kan zien. theorie-cursus-afrijden

Wesseldijk

Mijn ouders hebben allebei afgereden bij verkeersschool Wesseldijk. Zij zijn veruit de beste en hebben een zeer hoog slagingspercentage. Ook weten ze als beste om alles uit de leerling te halen tijdens het rijden. Dit gaf mij alleen maar meer vertrouwen, en nieuwsgieriger naar mijn resultaten op het internet. Op internet kwam dan ook hetzelfde resultaat naar boven. Ze zijn veruit de beste en weten telkens weer elke leerling te laten slagen. Overigens hebben ze ook een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit allemaal maakt mijn keuze natuurlijk makkelijker. Toch had ik nog wat overige vragen die ik wilde stellen aan een van de instructeurs.

Contactwesseldijk-rijbewijs

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door de instructeur, en ik werd direct te woord gestaan. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord, en het was een prettig gesprek. Voor ik het wist hadden we voor de volgende week al een proefles ingepland! Veruit de beste rijschool in Wijchen.