Eindelijk de opleiding secretaresse afgerond

opleiding

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten, heb ik de afgelopen jaren de opleiding secretaresse gevolgd. Dat vond ik altijd erg leuk om te doen, totdat ik mijn eindopdrachten niet kon halen. In eerste instantie liep ik vertraging op en door allerlei omstandigheden ben ik toen pas een jaar later weer verder gegaan met het afronden! Dat vond ik zelf al erg jammer en het was ook helemaal niet nuttig. Zonder dat ik mijn opleiding secretaresse had afgerond, kon ik ook niet van baan wisselen. En dat was nou juist wat ik graag wilde. Inmiddels heb ik het afgerond en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Het laatste half jaar heb ik erg mijn best gedaan alle verslagen en dergelijke te perfectioneren en met voldoendes af te sluiten. Het is nu gelukt en daarom kan ik nu ook op zoek naar een nieuwe baan!

opleiding
Eerste echte baan

Nu ik klaar ben met leren kan ik echt aan het werk gaan. Natuurlijk heb ik al eens bijbaantjes gehad en moest ik ook deze opleiding secretaresse financieren. Echter mijn volgende baan zal mijn eerste echte baan worden en daar kijk ik erg naar uit. Ik hoop nog steeds wel veel te kunnen leren en misschien in de toekomst ook nog cursussen of een opleiding te gaan doen. Maar dat zijn we dan wel weer! Het is in ieder geval al fijn dat ik aan een nieuwe periode kan beginnen en weer iets goed heb kunnen afronden. Wie van jullie staat ook zo in het leven?

 

opleiding