Veel plezier gehad bij paintball Noord Holland

paintball

paintball

Leuk uitstapje

Wij zijn laatst naar paintball Noord Holland geweest voor een super leuk uitstapje! Het was namelijk tijd voor het verjaardagsfeestje van mijn zoon en hij wilde graag naar paintball in Noord Holland. Met zijn allen hebben wij heerlijk genoten, want iedereen heeft lekker zijn energie kunnen uiten en veel met elkaar kunnen praten en zo! Teamwork is altijd een goed idee om een groep jongeren dichter bij elkaar te brengen. Dan is het toch ideaal dat paintball in Noord Holland verjaardagsfeesten organiseert! Natuurlijk was ook ik erg vermoeid aan het eind van de dag. Maar wij hebben allemaal veel positieve energie op gedaan en kijken altijd met een glimlach terug naar deze dag. Het kan maar goed zijn dat wij met het volgende verjaardagsfeest gewoon nog een keer terug gaan!

paintball

Voor kinderen en volwassenen

Echt buiten spelen doe je als volwassene niet meer zo gauw. Maar paintball is een leuker versie van buiten (of binnen) spelen, dat je kunt doen ongeacht je leeftijd! Het is natuurlijk wel verstandig de kinderen bij de kinderen te houden en de volwassenen bij de volwassenen. Toch is paintball in Noord Holland een leuke optie om met het hele gezin te doen. Misschien kun jij met een ander gezin tegen elkaar strijden? Dan krijg je echt een saamhorigheidsgevoel en dat is erg kostbaar. Of je nu met vrienden of familie bent.

Hebben jullie ook al eens iets gedaan met paintball? Eerst vond ik het nog een beetje eng maar ik kan het echt iedereen aanraden!