Zeer gezellige mini camping in Brabant

mini camping in Brabant

Op zoek naar een leuke mini camping in Brabant, dan kan ik je de Gijzel aanraden. Hier is altijd van alles te beleven voor jong en oud. Op de kampeerplaats zelf zijn allerlei faciliteiten, te denken aan een wasgelegenheid, strijken, maar ook overdekt afwassen behoren tot de mogelijkheden. Voor de kinderen is er een speelplaats met glijbaan en schommel en ook een ruimte waar ze met dieren kunnen knuffelen. Al met al een leuke plaats om heen te gaan tijdens een vakantie of een weekend weg. 

Wij komen hier al meerdere jaren en denke er niet over om elders de vakantie door te brengen. zolang onze kinderen het nog leuk vinden en zich kunnen vermaken, hoeven wij nergens anders heen. Omdat het een kleine kampeerplek is, hoef je nergens voor in de rij te gaan staan. Vooral bij de toiletten kan je zo doorlopen en dat vind ik al bijzonder prettig. mini camping in Brabant

Een mini camping in Brabant, in de omgeving van een pretpark

Hoewel er genoeg te doen is in de omgeving van deze mini camping in Brabant, is het bijna niet nodig om er een dagje op uit te gaan. Wij vermaken ons prima met een goed boek en een glaasje wijn, terwijl de kinderen in de speeltuin plezier aan het maken zijn. Vaak pakken wij de fietsen en maken een mooie tocht door de natuur. De ANWB heeft hier namelijk ook zeer mooie routes uitgezet en zeker de moeite waard om deze te volgen.

Iedereen die vaak naar het buitenland gaat, kan ik adviseren om eens een keer in Brabant te gaan kijken. Je zal versteld staan hoe mooi het hier is. De natuur is hier één pracht en praal en daarvoor hoef je niet eens ver te reizen. Kijk maar eens op de website en zie met eigen ogen hoe mooi het hier is.

mini camping in Brabant