Zoekt u een Nederlandse sauna cadeaubon? Klik hier!

thermen-nijmegen-lounge

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om een Nederlandse sauna cadeaubon te zoeken. Mijn baas wilde dit namelijk als cadeau doen voor de medewerkers van het bedrijf. Dit leek mij dan ook een zeer origineel en creatief idee, en daarom kreeg ik de opdracht om dit uit te zoeken. Hiervoor wilde ik het internet opgaan om de verschillende opties te bekijken. Ook leek het mij handig om in mijn omgeving rond te vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Internetde-thermen-nijmegen

Op het internet kwam De Thermen in Nijmegen als beste naar boven. Ze zijn namelijk veruit de beste in de omgeving en hebben de beste service. Ook hebben ze genoeg te bezoeken in de sauna. Hier wilde ik de Nederlandse sauna cadeaubon kopen. Dit idee legde ik dan ook voor  aan mijn baas. Hij keurde dit idee goed, en wilde dat ik hier werk van ging maken. Daarom besloot ik contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact

Het contact verliep soepel en snel. Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord door de medewerker van het bedrijf en ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. Geweldige sauna! Mijn collega’s gaan hier zeker blij van worden.